Vilken fönsterputsrobot är bäst för just dig?

Oavsett vilken fönsterputsrobot från DITE du väljer så kommer alla våra modeller att ge dig skinnande rena fönster. Här nedan har vi listat upp de största skillnaderna mellan våra robotar för att hjälpa dig att välja rätt modell för just dig

RankModell
Typ av dukar 
Tid/m²SprayfunktionSladdlängdRamlösa fönsterRengöring av hörn
1PRF25 Fyrkantiga2 minJa6mJa98% 
2
PRF22Runda3 minJa6mJa96%
3FPR20
Runda3 minJa6mJa96%
4FPR17Fyrkantiga2 minNej6mJa98%
5FPR18Runda4 minNej6mNej96%
6FPR16Runda4 minNej6mNej96%

Sammanfattning

Om du är ute efter en riktigt snabb robot som dessutom är utrustad med automatisk sprayfunktion då vill vi rekommendera DiteWinba FPR25. Denna roboten är perfekt för dig som vill putsa sina fönster snabbt och enkelt.

Vill du ha en robot som är effektiv på både små och stora fönster och vill ha den senaste AI teknologin, då rekommenderar vi vår storsäljare DiteWimba FPR20. Med denna roboten för du en helhetslösning till ett attraktivt pris.
Vill du ha all dessa funktioner inklusive Appstyrning då är DiteWinba FPR22 perfekt för dig.

Om du känner att sprayfunktion är något som du behöver och inte har något emot att hjälpa roboten lite men ändå inte vill kompromissa på resultatet då rekommenderar vi vår budget fönsterputsrobot DiteWinba FPR18

Overskrift

Kort indhold om din butik

Gratis fragt

Hos Dite tilbyder vi altid gratis fragt og 1-3 dages leveringstid

Tilfreds kundegaranti

Tilfredse kunder er vigtige for os. Du har derfor 30 dages returret, før du beslutter dig. Vi tilbyder også mulighed for at skifte til et andet produkt.

Support på svensk

Vi tilbyder support på svensk, du kan altid sende en mail til support@dite.nu eller skrive i live chatten, hvis du har brug for hjælp.

Betala med Klarna

När du handlar med Klarna behöver du inte oroa dig i onödan. Till exempel kan du välja att inte betala för dina prylar förrän de landat hemma och du känner dig helt nöjd med ditt köp.