Vilken fönsterputsrobot är bäst för just dig?

Oavsett vilken fönsterputsrobot från DITE du väljer så kommer alla våra modeller att ge dig skinnande rena fönster. Här nedan har vi listat upp de största skillnaderna mellan våra robotar för att hjälpa dig att välja rätt modell för just dig

RankModell
Typ av dukar 
Tid/m²SprayfunktionSladdlängdRamlösa fönsterRengöring av hörn
1PRF25 Fyrkantiga2 minJa6mJa98% 
2
PRF22Runda3 minJa6mJa96%
3FPR20
Runda3 minJa6mJa96%
4FPR17Fyrkantiga2 minNej6mJa98%
5FPR18Runda4 minNej6mNej96%
6FPR16Runda4 minNej6mNej96%

Sammanfattning

Om du är ute efter en riktigt snabb robot som dessutom är utrustad med automatisk sprayfunktion då vill vi rekommendera DiteWinba FPR25. Denna roboten är perfekt för dig som vill putsa sina fönster snabbt och enkelt.

Vill du ha en robot som är effektiv på både små och stora fönster och vill ha den senaste AI teknologin, då rekommenderar vi vår storsäljare DiteWimba FPR20. Med denna roboten för du en helhetslösning till ett attraktivt pris.
Vill du ha all dessa funktioner inklusive Appstyrning då är DiteWinba FPR22 perfekt för dig.

Om du känner att sprayfunktion är något som du behöver och inte har något emot att hjälpa roboten lite men ändå inte vill kompromissa på resultatet då rekommenderar vi vår budget fönsterputsrobot DiteWinba FPR18

Certifierad E-handel

Handla tryggt med köpskydd i butiker som uppfyller kraven för Certifierad E-handel. Kraven är utarbetade av Nordisk E-handelscertifiering sedan år 2007.
Läs mer om certifieringen här

Fri Frakt

Hos Dite erbjuder vi alltid fri frakt och 1-3 dagars leveranstid

Nöjd kund garanti

Nöjda kunder är viktigt för oss. Du har därför 30 dagar returätt, innan du bestämmer dig. Vi erbjuder även möjlighet att byta till en annan vara.

Support på svenska

Vi erbjuder support på svenska,  du kan alltid mejla till support@dite.nu eller skriva i livechatten om du behöver hjälp.

Betala med Klarna

När du handlar med Klarna behöver du inte oroa dig i onödan. Till exempel kan du välja att inte betala för dina prylar förrän de landat hemma och du känner dig helt nöjd med ditt köp.