Om oss

Historik

Dite.nu är en etablerad aktör inom branschen. Vi kan erbjuda de senaste innovationerna inom robotdammsugare, robotgräsklippare och fönsterputsrobotar. Genom att välja de bästa tillverkarna kan vi garantera den högsta kvalité, den senaste tekniken samt pålitlig drift, service och support på våra produkter.

Vi strävar efter att ligga i framkant och erbjuda kunderna det allra senaste och bästa produkterna.

Dite var bland de första att presentera robotdammsugare och robotgräsklippare, sedan dess har Dite introducerat ett flertal nya modeller till tusentals nöjda kunder. 

Trygghet 

Vi nöjer oss inte med att erbjuda bra priser och bästa kvalité, vi är säkra på att du vill handla av ett seriöst företag med bra och snabb service i form av säkra leveranser, proffsig rådgivning och med bra garantivillkor. Vi hjälper dig också om du har frågor hur du ska använda din robot.

Du kan alltid vara säker på att få de bästa, senaste och mest kundanpassade funktionerna på våra produkter, som är valda med stor omsorg och gedigen erfarenhet inom produktområdet.

Vårt tankesätt
Genom att sätta kunden i centrum och att ha ett nära samarbete med tillverkaren, tar Dite fram unika och marknadsanpassade lösningar, för att erbjuda effektiva, hållbara och funktionella produkter.

På Dite.nu arbetar vi konstant med att skapa den perfekta köpupplevelsen, där vi kombinerar kvalitetsprodukter med kompetent rådgivning.

Du kan alltid nå oss genom att ringa oss mellan 13.00 - 16.00, men kom ihåg att du kan även skicka oss ett e-mail på support@dite.nu så ringer vi upp eller svarar på ditt mejl.

Service och Support
Vi har service och reparation verkstad i Sverige - om du någon gång behöver reparera eller behöver annan service på din robot kan du vända dig till oss så tar vi hand om det inom 48 tim.


Dite.nu
Gösvägen 1
746 91 Bålsta

Support på Svenska 
E-post: support@dite.nu 

Siamantaka AB
556962-1682

 

 

Certifierad E-handel

Handla tryggt med köpskydd i butiker som uppfyller kraven för Certifierad E-handel. Kraven är utarbetade av Nordisk E-handelscertifiering sedan år 2007.
Läs mer om certifieringen här

Fri Frakt

Hos Dite erbjuder vi alltid fri frakt och 1-3 dagars leveranstid

Nöjd kund garanti

Nöjda kunder är viktigt för oss. Du har därför 30 dagar returätt, innan du bestämmer dig. Vi erbjuder även möjlighet att byta till en annan vara.

Support på svenska

Vi erbjuder support på svenska,  du kan alltid mejla till support@dite.nu eller skriva i livechatten om du behöver hjälp.

Betala med Klarna

När du handlar med Klarna behöver du inte oroa dig i onödan. Till exempel kan du välja att inte betala för dina prylar förrän de landat hemma och du känner dig helt nöjd med ditt köp.