Vanligt förekommande frågor

Vi gör vårt bästa för att skicka ut artiklar så fort vi kan. Den genomsnittliga leveranstiden är estimerad att vara mellan 1-2 dagar. Dock kan leveranstider variera främst beroende på vart i landet du bor, samt om det är en stor högtid vid beställningstillfället. Om du har ytterligare frågor vänligen maila oss till info@dite.nu.

Vi erbjuder 100% återbetalningsgaranti om produkten är defekt eller skadad. Vi ger dig 14 dagar att skicka tillbaka till oss för en full återbetalning. När vi har fått produkten kommer vi att återbetala hela ditt ursprungliga köp. Vänligen ange alla namn och ordernummer på det returnerade paketet. Om ditt paket är på väg, måste du vänta på att det kommer fram innan du får en återbetalning.

Du måste avbryta din beställning innan den skickas. Om artikeln redan har skickats, använd vårt enkla retursystem för att få full återbetalning. Du måste dock stå för returfraktkostnaden.

Du kan enkelt byta till den valutan du vill betala med i valutaväljaren som du kan hitta längst upp i hemsidan

Om du har missat stavningen eller automatiskt fyllt i en felaktig adress. När du upptäcker att den angivna adressen är fel ska du meddela oss via e-post på Info@dite.nu. Om den angivna adressen är fel kan vi ändra adressen till rätt adress inom 24 timmar. 

Absolut! Vi är här för att hjälpa dig göra ditt hem vackert! Skicka oss ett e-postmeddelande till info@dite.nu så hjälper vi dig gärna på alla sätt vi kan. Vi får ett stort antal e-postmeddelanden. Om du vill få ett snabbt svar vänligen bifoga ditt beställningsnummer, adress och ärendet tydligt, tack.

Vanligt förekommande frågor Fönsterputsrobot

Roboten är inte trådlös utan drivs av en 6 meter lång nätsladd.

Varje fönster tar olika lång tid, då det beror på smutsighetsgraden samt storleken på fönstret, vi uppskattar att för ett ”vanligt fönster” så tar det ungefär 3 minuter för roboten att arbeta klart.

Ja! Roboten fungerar två och tre glas fönster

Roboten är bäst lämpad för fönsterputsning, men det går bra att använda på i princip alla släta och platta ytor.

Roboten är lika högljudd som två personer som för en normal konversation.

Roboten tar nästan in ändå in i hörnen, detta är dels på grund av dessa runda struktur, det lilla som blir kvar kommer knappt att synas då mikrofibersdukarna sticker ut och tar hand en stor del av hörnen.

Roboten suger sig fast med hjälp av två kraftfulla motorer som skapar vakuum. 

Risken för att roboten ramlar är extremt liten, för att minimera risken ännu mer så kan man använda sig utav säkerhetslinan som vi skickar med, vi har aldrig varit med om att en robot har ramlat när säkerhetslinan har varit fäst till roboten.

Automatisk sprayfunktion är en unik funktion som för tillfället finns exklusivt på bara FPR20, detta betyder att roboten sprayar en liten mäng vätska automatiskt under tiden jobbar.

Ja, båda vätskorna går bra att använda, om fönstret är mycket smutsigt så rekommenderar vi fönsterputsmedel i första hand.

Skölj av duken efter fönsterputsningen eller tvätta den i maskin i 60 C utan sköljmedel. Vi rekommenderar att man tvättar dukarna före användning.