Returer
Du har 14 dagars på dig att ångra köp. Om 14 dagar har gått kan vi inte erbjuda dig återbetalning eller utbyte. 

För att vara berättigad till retur måste din produkt vara i samma skick som du fick den. Den måste också finnas i originalförpackningen.

Flera typer av varor är undantagna från att returneras. Förgängliga varor som mat, blommor, tidningar eller tidskrifter kan inte returneras, produkter som är intima eller sanitära varor, farliga material eller brandfarliga vätskor eller gaser.

Ytterligare artiklar som inte kan returneras:
- Presentkort
- Nedladdningsbara programvaruprodukter
- Vissa hälso- och personvårdsprodukter

För att slutföra din retur krävs ett kvitto eller ett köpbevis.

Återbetalningar
När din retur har mottagits och inspekterats skickar vi dig ett e-postmeddelande för att meddela dig att vi har fått din returnerade artikel. Vi kommer också att meddela dig om godkännandet eller avslaget på din återbetalning.
Om returen är godkänd, kommer din återbetalning att behandlas, och en kredit kommer automatiskt att tillämpas på ditt kreditkort eller den ursprungliga betalningsmetoden inom 2 veckor .

Utbyten
Vi ersätter inte föremål om de är defekta eller skadade. Om du behöver byta den mot samma artikel, skicka oss ett e-postmeddelande till info@dite.nu och skicka din retur till: Gösvägen 1, 74691 Bålsta, Sverige.

Frakt
För att returnera din produkt ska du skicka din produkt till: Gösvägen 1, 74691 Bålsta, Sverige, Vi hjälper dig gärna att returnera din vara med vårt avtal hos DHL, returfrakt debiteras


Avanmäl nyhetsbrev

Har du några frågor?

Om du har några frågor om våra produkter så mejla till: 

info@dite.nu

Support på svenska

Vi erbjuder support på svenska,  du kan alltid ringa eller mejla till oss, om du behöver hjälp med din produkt eller behöver hjälp med att välja robot

Säker utcheckning

Vi använder krypterad SSL-säkerhet för att säkerställa att din kreditkortsinformation är 100% skyddad. Vi erbjuder alltid bästa kundnöjdheten och hög säkerhet till våra kunder.

Nöjd kund garanti

Nöjda kunder är viktiga för oss. Vi vill att du ska vara helt nöjd när du handlar hos oss. Du har därför 14 dagar returätt, innan du bestämmer dig. Vi erbjuder även möjlighet att byta till en annan vara.

Se köpvillkor för mera information.