Återbetalningspolicy

Returer
Du har 100 dagar på dig att ångra ditt köp. Om 100 dagar har gått kan vi inte erbjuda dig återbetalning eller utbyte. 

För att vara berättigad till retur måste din produkt vara i samma skick som du fick den. Den måste också finnas i originalförpackningen.

Flera typer av varor är undantagna från att returneras. Förgängliga varor som mat, blommor, tidningar eller tidskrifter kan inte returneras, produkter som är intima eller sanitära varor, farliga material eller brandfarliga vätskor eller gaser.

Ytterligare artiklar som inte kan returneras:
- Presentkort
- Nedladdningsbara programvaruprodukter
- Vissa hälso- och personvårdsprodukter

För att slutföra din retur krävs ett kvitto eller ett köpbevis.

Återbetalningar
När din retur har mottagits och inspekterats skickar vi dig ett e-postmeddelande för att meddela dig att vi har fått din returnerade artikel. Vi kommer också att meddela dig om godkännandet eller avslaget på din återbetalning.
Om returen är godkänd, kommer din återbetalning att behandlas, och en kredit kommer automatiskt att tillämpas på ditt kreditkort eller den ursprungliga betalningsmetoden inom 2 veckor .

Utbyten
Vi ersätter inte föremål om de är defekta eller skadade. Om du behöver byta den mot samma artikel, skicka oss ett e-postmeddelande till support@dite.nu


Frakt
Skicka ett mail till support@dite.nu så hjälper dig gärna att returnera din vara med vårt avtal hos PostNord, returfrakt debiteras.
OBS, paket som skickas med egna budfirmor eller med eget avtal, ansvaras det av kunden att paket har nått vårt lager på den korrekta angivna adressen. 

Certifierad E-handel

Handla tryggt med köpskydd i butiker som uppfyller kraven för Certifierad E-handel. Kraven är utarbetade av Nordisk E-handelscertifiering sedan år 2007.
Läs mer om certifieringen här

Fri Frakt

Hos Dite erbjuder vi alltid fri frakt och 1-3 dagars leveranstid

Nöjd kund garanti

Nöjda kunder är viktigt för oss. Du har därför 100 dagars returätt, innan du bestämmer dig. Vi erbjuder även möjlighet att byta till en annan vara.

Support på svenska

Vi erbjuder support på svenska,  du kan alltid mejla till support@dite.nu eller skriva i livechatten om du behöver hjälp.

Betala med Klarna

När du handlar med Klarna behöver du inte oroa dig i onödan. Till exempel kan du välja att inte betala för dina prylar förrän de landat hemma och du känner dig helt nöjd med ditt köp.