Personuppgiftspolicy

Personuppgiftspolicy 

Denna sekretesspolicy beskriver hur din personliga information samlas in, används och delas när du besöker eller gör ett köp från dite.nu

Dite.nu tillämpar Dataskyddsförordningen GDPR därför ställer vi höga krav på våra partners när dina personuppgifter blir använda . Vi säkrar därför alltid att våra partners (tex Klarna, DHL, Nets mfl) garanterar att dina personuppgifter är skyddade .

Hur använder vi din personliga information?
Vi använder beställningsinformationen som vi samlar in för att uppfylla alla beställningar som placerats via webbplatsen (inklusive bearbetning av din betalningsinformation, information för fraktsedlar och förse dig med fakturor och / eller orderbekräftelser). Dessutom använder vi denna orderinformation för att:
- Kommunicera med dig;
- Se våra beställningar och göra risk bedömningar 
- När du överensstämmer med de preferenser du har delat med oss, förser vi dig med information eller reklam rörande våra produkter eller tjänster.

Vi använder enhetsinformationen som vi samlar in för att hjälpa oss med att screena för potentiella risker och för att förbättra och optimera vår webbplats.

Slutligen kan vi också dela din personliga information för att följa gällande lagar och förordningar, för att svara på en stämning, sökord eller annan laglig begäran om information som vi får eller på annat sätt skydda våra rättigheter.

Spåra inte
Observera att vi inte förändrar vår webbplats datainsamling och användningspraxis när vi ser en spårningssignal från din webbläsare.

Dessutom, om du är bosatt i Europa, noterar vi att vi behandlar din information för att uppfylla avtal som vi kan ha med dig (till exempel om du gör en beställning via webbplatsen), eller på annat sätt berör våra legitima affärsintressen som anges ovan.

Datalagring
När du gör en beställning via sajten kommer vi att behålla din orderinformation  tills du ber oss ta bort denna information.

Ändringar
Vi kan uppdatera denna sekretesspolicy då och då för att återspegla till exempel förändringar i vår praxis eller av andra operativa, juridiska eller reglerande skäl.

Kontakta oss
För mer information om vår integritetspraxis, om du har frågor eller om du vill lämna ett klagomål, vänligen kontakta oss via e-post: support@dite.nu

Certifierad E-handel

Handla tryggt med köpskydd i butiker som uppfyller kraven för Certifierad E-handel. Kraven är utarbetade av Nordisk E-handelscertifiering sedan år 2007.
Läs mer om certifieringen här

Fri Frakt

Hos Dite erbjuder vi alltid fri frakt och 1-3 dagars leveranstid

Nöjd kund garanti

Nöjda kunder är viktigt för oss. Du har därför 100 dagars returätt, innan du bestämmer dig. Vi erbjuder även möjlighet att byta till en annan vara.

Support på svenska

Vi erbjuder support på svenska,  du kan alltid mejla till support@dite.nu eller skriva i livechatten om du behöver hjälp.

Betala med Klarna

När du handlar med Klarna behöver du inte oroa dig i onödan. Till exempel kan du välja att inte betala för dina prylar förrän de landat hemma och du känner dig helt nöjd med ditt köp.