Personuppgiftspolicy 

Denna sekretesspolicy beskriver hur din personliga information samlas in, används och delas när du besöker eller gör ett köp från dite.nu

Dite.nu tillämpar Dataskyddsförordningen GDPR därför ställer vi höga krav på våra partners när dina personuppgifter blir använda . Vi säkrar därför alltid att våra partners (tex Klarna, DHL, Nets mfl) garanterar att dina personuppgifter är skyddade .

Hur använder vi din personliga information?
Vi använder beställningsinformationen som vi samlar in för att uppfylla alla beställningar som placerats via webbplatsen (inklusive bearbetning av din betalningsinformation, information för fraktsedlar och förse dig med fakturor och / eller orderbekräftelser). Dessutom använder vi denna orderinformation för att:
- Kommunicera med dig;
- Se våra beställningar och göra risk bedömningar 
- När du överensstämmer med de preferenser du har delat med oss, förser vi dig med information eller reklam rörande våra produkter eller tjänster.

Vi använder enhetsinformationen som vi samlar in för att hjälpa oss med att screena för potentiella risker och för att förbättra och optimera vår webbplats.

Slutligen kan vi också dela din personliga information för att följa gällande lagar och förordningar, för att svara på en stämning, sökord eller annan laglig begäran om information som vi får eller på annat sätt skydda våra rättigheter.

Spåra inte
Observera att vi inte förändrar vår webbplats datainsamling och användningspraxis när vi ser en spårningssignal från din webbläsare.

Dessutom, om du är bosatt i Europa, noterar vi att vi behandlar din information för att uppfylla avtal som vi kan ha med dig (till exempel om du gör en beställning via webbplatsen), eller på annat sätt berör våra legitima affärsintressen som anges ovan.

Datalagring
När du gör en beställning via sajten kommer vi att behålla din orderinformation  tills du ber oss ta bort denna information.

Ändringar
Vi kan uppdatera denna sekretesspolicy då och då för att återspegla till exempel förändringar i vår praxis eller av andra operativa, juridiska eller reglerande skäl.

Kontakta oss
För mer information om vår integritetspraxis, om du har frågor eller om du vill lämna ett klagomål, vänligen kontakta oss via e-post: Info@dite.nu

Har du några frågor?

Om du har några frågor om våra produkter så mejla till: 

info@dite.nu

Support på svenska

Vi erbjuder support på svenska,  du kan alltid ringa eller mejla till oss, om du behöver hjälp med din produkt eller behöver hjälp med att välja robot

Säker utcheckning

Vi använder krypterad SSL-säkerhet för att säkerställa att din kreditkortsinformation är 100% skyddad. Vi erbjuder alltid bästa kundnöjdheten och hög säkerhet till våra kunder.

Nöjd kund garanti

Nöjda kunder är viktiga för oss. Vi vill att du ska vara helt nöjd när du handlar hos oss. Du har därför 14 dagar returätt, innan du bestämmer dig. Vi erbjuder även möjlighet att byta till en annan vara.

Se köpvillkor för mera information.