Vår affärsidé är att sälja produkter som underlättar tillvaron i hemmet och på kontoret.

 Historik

Dite.nu grundades 2007 och är en etablerad aktör inom branschen. Vi kan erbjuda de senaste innovationerna inom robotdammsugare, robotgräsklippare och fönsterputsrobotar. Genom att välja de bästa tillverkarna kan vi garantera den högsta kvalité, den senaste tekniken samt pålitlig drift, service och support på våra produkter.

Vi strävar efter att ligga i framkant och erbjuda kunderna det allra senaste och bästa produkterna.

Redan 2008 var Dite ibland de första att presentera robotdammsugare och robotgräsklippare, sedan dess har Dite introducerat ett flertal nya modeller till tusentals nöjda kunder. 

Trygghet 

Vi nöjer oss inte med att erbjuda bra priser och bästa kvalité, vi är säkra på att du vill handla av ett seriöst företag med bra och snabb service i form av säkra leveranser, proffsig rådgivning och med bra garantivillkor. Vi hjälper dig också om du har frågor hur du ska använda din robot.

Du kan alltid vara säker på att få de bästa, senaste och mest kundanpassade funktionerna på våra produkter, som är valda med stor omsorg och gedigen erfarenhet inom produktområdet.

Vår tankesätt
Genom att sätta kunden i centrum och att ha ett nära samarbete med tillverkaren, tar Dite fram unika och marknadsanpassade lösningar, för att erbjuda effektiva, hållbara och funktionella produkter.

På Dite.nu arbetar vi konstant med att skapa den perfekta köpupplevelsen, där vi kombinerar kvalitetsprodukter med kompetent rådgivning.

Du kan alltid nå oss genom att ringa oss fram till klockan 16.00, men kom ihåg att du kan även skicka oss ett e-mail på info@dite.nu så ringer vi upp eller svara på ditt mejl.

Service och Support
Vi har service och reparation verkstad i Sverige - om du någon gång behöver reparera eller behöver annan service på din robot kan du vända dig till oss så tar vi hand om det inom 48 tim.

Siamantaka AB
Org nr: 556962-1682

Dite.nu
Gösvägen 1
746 91 Bålsta

Tel: + 46 8 519 708 50

Support på Svenska 

E-post: info@dite.nu
Tel support: + 46 8 519 708 50  
Öppettider: måndag till fredag:
10.00 - 16.00

Service och reparation

Gösvägen 1
746 91 Bålsta
Tel: + 46 8 519 708 50

 

Avanmäl nyhetsbrev

Har du några frågor?

Om du har några frågor om våra produkter så mejla till: 

info@dite.nu

Support på svenska

Vi erbjuder support på svenska,  du kan alltid ringa eller mejla till oss, om du behöver hjälp med din produkt eller behöver hjälp med att välja robot

Säker utcheckning

Vi använder krypterad SSL-säkerhet för att säkerställa att din kreditkortsinformation är 100% skyddad. Vi erbjuder alltid bästa kundnöjdheten och hög säkerhet till våra kunder.

Nöjd kund garanti

Nöjda kunder är viktiga för oss. Vi vill att du ska vara helt nöjd när du handlar hos oss. Du har därför 14 dagar returätt, innan du bestämmer dig. Vi erbjuder även möjlighet att byta till en annan vara.

Se köpvillkor för mera information.