Vår affärsidé är att sälja produkter som underlättar tillvaron i hemmet och på kontoret.

 Historik

Dite.nu grundades 2007 och är en etablerad aktör inom branschen. Vi kan erbjuda de senaste innovationerna inom robotdammsugare, robotgräsklippare och fönsterputsrobotar. Genom att välja de bästa tillverkarna kan vi garantera den bästa kvalitén, den senaste tekniken samt pålitlig drift och service på våra produkter.

Vi stävar efter att ligga i framkant och erbjuda kunderna det allra senaste och bästa produkterna.

Redan 2008 var Dite bland de första att presentera robotdammsugare och robotgräsklippare, sedan dess har Dite introducerat ett flertal nya modeller till tusentals nöjda kunder. 

Trygghet 

Vi nöjer oss inte med att erbjuda bra priser och bästa kvalité, vi är säkra på att du vill handla av ett seriöst företag med bra och snabb service i form av säkra leveranser, proffsig rådgivning och med bra garantivillkor. Vi hjälper dig också om du har frågor hur du ska använda din robot.

Du kan alltid vara säker på att få de bästa, senaste och mest kundanpassade funktionerna på våra produkter, som är valda med stor omsorg och gedigen erfarenhet inom produktområdet.

Vår tankesätt
Genom att sätta kunden i centrum och att ha ett nära samarbete med tillverkaren, tar Dite fram unika och marknadsanpassade lösningar, för att erbjuda effektiva, hållbara och funktionella produkter.

På Dite.nu arbetar vi konstant med att skapa den perfekta köpupplevelsen, där vi kombinerar kvalitetsprodukter med kompetent rådgivning.

Du kan alltid nå oss genom att ringa oss fram till klockan 16.00, men kom ihåg att du kan även skicka oss ett e-mail på info@dite.nu så ringer vi upp eller svara på ditt mejl.

Service och Support
Vi har service och reparation verkstad i Sverige - om du någon gång behöver reparera eller behöver annan service på din robot kan du vända dig till oss så tar vi hand om det inom 48 tim.

Support på Svenska 

info@dite.nu 

Tel support: + 46 8 519 708 50  

Öppettider: måndag till fredag: 10.00 - 16.00, lördag-söndag : 14.00 - 17.00

 

Lager och logistik

Von Utfallsgatan 1
415 05 Göteborg

Service och reparation
Gösvägen 1
746 91 Bålsta
Tel: + 46 8 519 708 50