Vilken valuta är de priser jag ser på webbplatsen?

Du ser din valuta i den valuta som du väljer på valuta väljaren. 

Jag har precis lagt en beställning, när kommer den att skickas?


Vi gör vårt bästa för att skicka artiklar så fort vi kan. Leveranstider är 3-14 dagar. Spårningsnummer kommer att uppdateras 3-5 dagar efter att din beställning har skickats. Om du har frågor vänligen maila oss till csztp@hotmail.com.

Jag är inte nöjd med i min beställning, kan den returneras? Tänk om det finns ett problem?

Vi erbjuder 100% återbetalningsgaranti om produkten är defekt eller skadad. Vi ger dig 14 dagar att skicka tillbaka till oss för en full återbetalning När vi har fått produkten kommer vi att återbetala hela ditt ursprungliga köp. Vänligen ange alla namn och ordernummer på den returnerade paketen. Observera: Om ditt paket är på väg, måste du vänta på att det kommer fram och returnera det innan du får en återbetalning.

Kan jag avbryta min beställning?

 Du måste avbryta din beställning innan den skickas. Om artikeln redan har skickats, använd vårt enkla retursystem för att få full återbetalning. du måste dock stå för returfraktkostnaden.

Jag har angett en felaktig adress, vad gör jag nu?

Om du har missat stavningen eller automatiskt fyllt i en felaktig adress, svara helt enkelt på din e-post med beställningsuppgifter och bekräfta. När du upptäcker att den angivna adressen är fel ska du meddela oss via e-post på Info@dite.nu. Om den angivna adressen är fel kan vi ändra adressen till rätt adress inom 24 timmar. 

Hur lång tid tar leveransen?

Leveranstiderna varierar eftersom vi levererar över hela världen från olika uppfyllingscentra baserat på din plats. Den genomsnittliga leveranstiden är 3-14 arbetsdagar.

Jag har en fråga som inte besvarades, kan ni snälla hjälpa?

Absolut! Vi är här för att hjälpa dig göra ditt hem vackert! Skicka oss ett e-postmeddelande till info@dite.nu så hjälper vi dig gärna på alla sätt vi kan. Vi får ett stort antal e-postmeddelanden. Om du vill få ett snabbt svar vänligen bifoga ditt beställningsnummer, adress och ärendet tydligt, tack.

 

Har du några frågor?

Om du har några frågor om våra produkter så mejla till: 

info@dite.nu

Support på svenska

Vi erbjuder support på svenska,  du kan alltid ringa eller mejla till oss, om du behöver hjälp med din produkt eller behöver hjälp med att välja robot

Säker utcheckning

Vi använder krypterad SSL-säkerhet för att säkerställa att din kreditkortsinformation är 100% skyddad. Vi erbjuder alltid bästa kundnöjdheten och hög säkerhet till våra kunder.

Nöjd kund garanti

Nöjda kunder är viktiga för oss. Vi vill att du ska vara helt nöjd när du handlar hos oss. Du har därför 14 dagar returätt, innan du bestämmer dig. Vi erbjuder även möjlighet att byta till en annan vara.

Se köpvillkor för mera information.