Vanligt förekommande frågor

 

Jag har precis lagt en beställning, när kommer den att skickas?

Vi gör vårt bästa för att skicka ut artiklar så fort vi kan. Den genomsnittliga leveranstiden är estimerad att vara mellan 1-2 dagar. Dock kan leveranstider variera främst beroende på vart i landet du bor, samt om det är en stor högtid vid beställningstillfället. Om du har ytterligare frågor vänligen maila oss till support@dite.nu.

 

Jag är inte nöjd med i min beställning, kan den returneras? Tänk om det finns ett problem?

Vi erbjuder 100% återbetalningsgaranti om produkten är defekt eller skadad. Vi ger dig 14 dagar att skicka tillbaka till oss för en full återbetalning. När vi har fått produkten kommer vi att återbetala hela ditt ursprungliga köp. Vänligen ange alla namn och ordernummer på det returnerade paketet. Om ditt paket är på väg, måste du vänta på att det kommer fram innan du får en återbetalning.

Kan jag avbryta min beställning?

Du måste avbryta din beställning innan den skickas. Om artikeln redan har skickats, använd vårt enkla retursystem för att få full återbetalning. Du måste dock stå för returfraktkostnaden.

Vilken valuta är de priser jag ser på webbplatsen?

Du kan enkelt byta till den valutan du vill betala med i valutaväljaren som du kan hitta längst upp i hemsidan

Jag har angett en felaktig leveransadress, vad gör jag nu?

Om du har missat stavningen eller automatiskt fyllt i en felaktig adress. När du upptäcker att den angivna adressen är fel ska du meddela oss via e-post på support@dite.nu. Om den angivna adressen är fel kan vi ändra adressen till rätt adress inom 24 timmar. 

Jag har en fråga som inte besvarades, kan ni snälla hjälpa?

Absolut! Vi är här för att hjälpa dig göra ditt hem vackert! Skicka oss ett e-postmeddelande till support@dite.nu så hjälper vi dig gärna på alla sätt vi kan. Vi får ett stort antal e-postmeddelanden. Om du vill få ett snabbt svar vänligen bifoga ditt beställningsnummer, adress och ärendet tydligt, tack.

 

Certifierad E-handel

Handla tryggt med köpskydd i butiker som uppfyller kraven för Certifierad E-handel. Kraven är utarbetade av Nordisk E-handelscertifiering sedan år 2007.
Läs mer om certifieringen här

Fri Frakt

Hos Dite erbjuder vi alltid fri frakt och 1-3 dagars leveranstid

Nöjd kund garanti

Nöjda kunder är viktigt för oss. Du har därför 100 dagars returätt, innan du bestämmer dig. Vi erbjuder även möjlighet att byta till en annan vara.

Support på svenska

Vi erbjuder support på svenska,  du kan alltid mejla till support@dite.nu eller skriva i livechatten om du behöver hjälp.

Betala med Klarna

När du handlar med Klarna behöver du inte oroa dig i onödan. Till exempel kan du välja att inte betala för dina prylar förrän de landat hemma och du känner dig helt nöjd med ditt köp.