Är den trådlös?
Roboten är inte trådlös utan drivs av en 6 meter lång nätsladd.

 

Hur lång tar det per fönster
Varje fönster tar olika lång tid, då det beror på smutsighetsgraden samt storleken på fönstret, vi uppskattar att för ett ”vanligt fönster” så tar det ungefär 3 minuter för roboten att arbeta klart.

 
Fungerar den på treglasfönster?
Ja! Roboten fungerar två och tre glas fönster

 

Kan roboten enbart jobba på fönster?
Roboten är bäst lämpad för fönsterputsning, men det går bra att använda på i princip alla släta och platta ytor.

 

 Är den högljudd?
Roboten är lika högljudd som två personer som för en normal konversation.

 

Tar den ända in i hörnen?
Roboten tar nästan in ändå in i hörnen, detta är dels på grund av dessa runda struktur, det lilla som blir kvar kommer knappt att synas då mikrofibersdukarna sticker ut och tar hand en stor del av hörnen.

 

Hur stannar den kvar på fönstret?
Roboten suger sig fast med hjälp av två kraftfulla motorer som skapar vakuum, därefter ser motorerna till att robotens mikrofiberdukar.

 

Kan den ramla från fönstret
Risken för att roboten ramlar är extremt liten, för att minimera risken ännu mer så kan man använda sig utav säkerhetslinan som vi skickar med, vi har aldrig varit med om att en robot har ramlat när säkerhetslinan har varit fäst till roboten.

 

Vad betyder automatiskt sprayfunktion
Automatisk sprayfunktion är en unik funktion som för tillfället finns exklusivt på bara FPR20, detta betyder att roboten sprayar en liten mäng vätska automatiskt under tiden jobbar.

 

Kan man använda både vatten och fönsterputsmedel
Ja, Båda vätskorna går bra att använda, om fönstret är mycket smutsigt så rekommenderar vi fönsterputsmedel i första hand.

 

Hur länge räcker mikrofibersdukarna?
I normala fall ska ett räcker 1st 8-pack som skickas med i ungefär 2 månader, det går såklart att tvätta dem men därefter kommer dukarna bli allt mer slitna och tappa sin effektivitet. Vi rekommenderar därför att köpa till ett 12 pack eller 24-pack för att det ska räcka ett långt tag.

 

Hur tvättar jag mikrofibersdukarna?
Skölj av duken efter fönsterputsningen eller tvätta den i maskin i 60 C utan sköljmedel. Vi rekommenderar att man tvättar dukarna före användning.

 

 

 

 

 

 

Avanmäl nyhetsbrev

Har du några frågor?

Om du har några frågor om våra produkter så mejla till: 

info@dite.nu

Support på svenska

Vi erbjuder support på svenska,  du kan alltid ringa eller mejla till oss, om du behöver hjälp med din produkt eller behöver hjälp med att välja robot

Säker utcheckning

Vi använder krypterad SSL-säkerhet för att säkerställa att din kreditkortsinformation är 100% skyddad. Vi erbjuder alltid bästa kundnöjdheten och hög säkerhet till våra kunder.

Nöjd kund garanti

Nöjda kunder är viktiga för oss. Vi vill att du ska vara helt nöjd när du handlar hos oss. Du har därför 14 dagar returätt, innan du bestämmer dig. Vi erbjuder även möjlighet att byta till en annan vara.

Se köpvillkor för mera information.